Aktivnosti

U sklopu svojih redovitih aktivnosti udruga za promicanje enogastro turizma Hrvatske Dekanter prošle je subote 21. studenog u jednom danu posjetila tri vinogorja i ukupno pet proizvođača vina. Osim druženja i zabave imali smo priliku i dosta toga naučiti.

Read more: Posjet Feričancima, Orahovici i Pitomači

2. dio...

Nakon besprijekorno odrađenog prvog dijela, te ispunjavanja 3 strateška cilja, sa vjerom i nadom krenili smo rješiti i ostale. Još uvijek pod dojmovima besprijekorne trave pod nogama, pogleda na moćni Dunava i mirisima netom procvjetalog bagrema i bazge, zaputili smo se u obilazak vinograda. Naš neumorni domaćin, vodio nas je kroz nasade Graševine, Merlota, Cabernet Sauvignona... usput odgovarajući na naša bezbrojna pitanja.

Read more: Posjet vinariji Brzica 09.05.2015. - 2.dio

U ponedjeljak 4. svibnja članstvo udruge održalo je sastanak u prostorijama vinoteke "Vinita".

Uz predstavljanje novog Upravnog odbora i dijela novih članova, najviše se raspravljalo o planu aktivnosti za 2015. godinu.

Read more: Sastanak udruge 4.5.2015.

 

Read more: Galerija fotografija, Brzica

Na prvom ovogodišnjem sastanku Udruge, koji je najavljen kao neformalno druženje,

Read more: Sastanak Udruge, 19.01.2015

Na sveopće iznenađenje, poslije 08. svibnja naišao je deveti. Iako su neki osnovano sumnjali u sposobnosti organizacijskog odbora, sve pripreme su izvršene na vrijeme. Kao prvo, broj polaznika bio je nepoznat, do samog trenutka ukrcavanja.   

Read more: Posjet vinariji Brzica 09.05.2015. - 1.dio